Готелі в Буковелі БУКОВЕЛЬ

Готелі в Буковелі БУКОВЕЛЬ

Готель HOME HOTEL БУКОВЕЛЬ . Готель Хоум Хотів в Буковелі. Розташований в самому центрі гірськолижного курорту " Буковель". Він знаходиться біля нижніх станцій підйомників 2 , 2R .
Готель Лаванда Кантрі Клаб Татарів . У самому мальовничому куточку Карпат , в 8 -ми кілометрах від гірськолижного курорту " Буковель" , в оточенні водоспадів гір розташований комплекс відпочинку " Лаванда Country Club" . На охороняється закритій території , знаходяться приміщення на будь-який смак , а окремо розташовані будиночки , дозволять вашим друзям оселиться в вподобаних їм номерах .
Готель Патковский БУКОВЕЛЬ . Відвідайте готель Patkovski Hotel - і ви не пошкодуєте! Краса Карпатських гір , кришталево чисте повітря , підбадьорливі лижні прогулянки в поєднанні з домашнім затишком номерів і відмінною кухнею залишаться для вас незабутніми моментами. Відпочинок у готелі Patkovski Hotel допоможе вам поліпшити своє здоров'я , забути про щоденну суєту і турботах , набратися сил та енергії.
Вілла Олена БУКОВЕЛЬ Поляниця . Готель «Вілла Олена » відкрився в грудні 2010 р. Він знаходиться поблизу туристичного комплексу Буковель. Готель розташований близько від підйомників , проте на значній відстані від головної дороги , що позбавляє від зайвої суєти і дозволяє насолодитися більш спокійним відпочинком. Заїзд в готель досить зручний для легкових автомобілів без повного приводу.
Готель Шульц БУКОВЕЛЬ Поляниця . Приватна садиба « SHULC » , який знаходиться в 300 метрах від першого підйомника ТРК «Буковель» в с. Поляниця , урочище Вишня , запрошує Вас на відпочинок у приватному секторі Карпат.
Готель Магія Карпат БУКОВЕЛЬ . Шановні відпочиваючі , Готель "Магія Карпат" вітає Вас і бажає провести незабутні дні в самому серці гірськолижного курорту ТК " Буковель" Наш готельний комплекс пропонує Вам 39 комфортабельних номерів класу " люкс", " напівлюкс" , " стандарт". До центрального підйомника № 2 5-7 хвилин пішого ходу ( готель " Shelter " та ресторан- кафе " Бугіль " )
Готель Буковель в Буковелі. Готель "Буковель " складається з затишних дерев'яних двоповерхових котеджів розташованих в серці курорту "Буковель". Саме тут унікально поєднались максимальний комфорт , високоякісне обслуговування , дика природа , надзвичайно цілюще гірське повітря . Досвідчений колектив готелю забезпечить максимальну якість обслуговування .
Готель Лапландія БУКОВЕЛЬ . Тут завжди є місце для відпочинку і розваг. Відвідавши комфортабельні котеджі «Лапландія» в найпрестижнішому в Україні гірськолижному курорті « Буковель» , біля гірської річки Прутець , Ви опинитеся в особливому й унікальному світі - цьому раю для любителів природи.
Готель Вілла Буко в Буковелі. Комфортабельний готель Вілла Буко розташований у серці курорту Буковель , в 100 метровій зоні знаходяться основні гірськолижні витяги , ресторан " Козачок " , "Колиба" , " Лаккі Бул " , дискобар "Фристайл" , каток , СПА і медичний реабілітаційний центр з бюветом (центр інфраструктури Буковелі ) .
Готель Довбушанка в Буковелі . Знаходиться в центрі житлового сектора ТК " БУКОВЕЛЬ" (урочище Вишня ) . До гірськолижних витягів 150 м. Чотириповерховий корпус , всього 25 номерів.
Готель Шелтер Буковель. Готель « Shelter » розташований в самому центрі гірськолижного курорту « Буковель». Він знаходиться біля нижніх станцій витягів № 2 і 2 R. Навпроти готелю , на відстані 10-20 метрів знаходяться витяги , прокатний пункт лижного спорядження , лижна школа , конференц- зал , аптечний кіоск , магазин "Sport & Fun" .
Готель Червона Рута Буковель. Готель "Червона Рута " розташований в центрі ТК " Буковель". До ваших послуг: 38 номерів. З них 4 - люкси , 22 - стандартних , 12 - з додатковим місцем
Готель Radisson Blu Resort Буковель. Відкриття курорту " The Radisson Blu Resort Bukovel " заплановано на 1 вересня 2012 року. Курортний готель Radisson Blu Resort , Буковель на 252 номери володіє багатою інфраструктурою , до якої входять кілька ресторанів , лобі- бар , сигарний зал , нічний клуб , дитячий майданчик , ігрова кімната і торгова зона. Крім того , в готелі передбачена конференц -зона площею 1400 кв м. , в тому числі і багатофункціональний банкетний зал для проведення ділових заходів та урочистостей . Перлиною готелю стане спа -центр ( загальна площа - 2000 кв.м.) , що включає критий басейн , парні , сауни , фітнес- зал і спа- кабінети , де можна буде розслабитися після довгого та інтенсивного дня на схилі.
Готель SkilandHouse Буковель. Маємо честь запропонувати Вам відвідати мальовничі українські Карпати . Легкі країни , її зелене скарб , щорічно кивають своєю неповторною чарівністю , додають здоров'я та наснаги тисячам людей. Зелені шати вічнозелених лісів , неповторні килими карпатських полонин , кришталевий передзвін гірських , рік , привертають влітку ; білосніжні вершини , вкриті інеєм пухнасті сосни , змійки гірськолижних трас не залишають байдужими взимку. Відвідавши Карпати , Ви зможете зарядитесь позитивними емоціями , здоров'ям
Готель Бунгало Буковель. У «Бунгало » Ви відкриєте для себе досі невідомі Карпати , але одночасно будете відчувати , як вдома : гостинний персонал облаштує до Вашого приїзду номери і врахує всі ваші побажання . Надовго запам'ятаються романтичні вечері в ресторані і страви місцевої кухні , приготовані з любов'ю для гостей Буковеля майстрами своєї справи.
Готель Стара Правда Буковель. У двох кілометрах від популярного гірськолижного курорту Буковель , далеко від метушні (і галасливих доріг ) в живописному місці гірської долини підноситься приватний готель «Стара правда».
Готель Гражда Буковель. У комплексі з сучасними зручностями ви відчуєте приємний відпочинок , а смачна домашня Українська кухня залишить надовго приємні спогади про садибу -музеї "Гражда" .
Готель Урочище Вишня Буковель. Комплекс котеджів "Урочище Вишня " знаходиться в мальовничому куточку Карпат , на території відомого гірського курорту "Буковель".
Апартаменти ZimaSnow Буковель. Апартаменти " ZimaSnow " Ski & Spa - це ексклюзивні апартаменти та номери підвищеної комфортності , призначені для проживання і відпочинку в Карпатах на території кращого гірськолижного курорту у східній Європі - Буковель.
Готель Грибова Хата Буковель. Готель « Грибова хата» розташована в ТК " Буковель" на відстані 150 метрів від підйомника 1R . До послуг готелю входять: безкоштовний паркінг , транспортні послуги , екскурсійна програма ( на замовлення). Навпроти садиби , на відстані 30-50 метрів знаходяться прокатний пункт лижного спорядження , лижна школа , аптечний кіоск та магазини .
готель ГАНС Буковель. Готель " ГАНС " розташований в селі Поляниця , на території відпочинкового комплексу "Буковель ", поруч з підйомником № 5 . Зручний асфальтований під'їзд.
Готель Круча Буковель. Готельний комплекс Круча розташований поряд з ГК « Буковель » (Івано- Франківська обл. Надворянскій район , селище Поляниця ) . Складається з готелю та котеджу . Відстань до підйомника 50 м.
Готель Синя Гора Буковель. Приватна садиба « Синя гора» , яка знаходиться біля курорту « Буковель» в д.Поляніца Івано- Франківської обл. , Запрошує шанувальників активного відпочинку в гори Карпати.Усадьба знаходиться в гірському лісовому масиві
Готель Підгір'я Буковель. Садиба «Підгір'я » знаходиться в селі Поляниця , урочище Вишня , недалеко від комплексу Буковель , осторонь від дороги та буденної суети.Із вікон готелю відкривається вид на гірськолижну трасcу . Комплекс являє собою триповерховий дерев'яний котедж .
Готель Перлина Карпат Буковель. Відпочинок в Карпатах в котеджі "Перлина Карпат". Запрошуємо Вас відпочити , набратися сил і отримати незабутні враження в мальовничому куточку Карпатського краю ! Гостинний двір "Перлина Карпат " розташований в затишному місці Поляниця в 10 хв. їзди від всесвітньо відомого гірськолижного комплексу Буковель.
Готель Торба Буковель. Готель « Торба » розташований в мальовничому куточку Карпат на відстані 500 м від гірськолижного комплексу Буковель. 4 -х поверховий будинок містить затишні апартаменти для відпочинку, зокрема люксові , напівлюксові і звичайні номери. Також в будівлі розташований бар -ресторан
Готель Вежа Буковель. Триповерхова будівля готелю «Вежа » схоже на приємний заїжджий двір в його кращих традиціях. Вдале розташування в центрі гірськолижного курорту Буковель - це один з тих чинників , який може вплинути на ваше рішення , зупиниться саме тут .
Готель Берег Буковель. Великий котедж Берег відразу привертає увагу відпочиваючих. Здається, що тут - осередок зимового затишку і комфорту. Саме тут для вас буде надійний притулок від зимової холоднечі і надійна база під час активного снігового відпочинку. Дбайливі господарі оточать Вас увагою і турботою , напоять теплим чаєм і розслаблять в жаркій сауні.Потрапляючи сюди , ви відпочинете не тільки тілом , а й душею. Ви потрапите в гірськолижну казку !
Готель ВГОРАХОТЕЛЬ Буковель. Знавці вважають відпочинок в КАРПАТАХ кращим місцем для активного проведення часу в будь-який час року. А БУКОВЕЛЬ - гірськолижним курортом № 1 в Україні . Саме тут , на другому поверсі піцерії ФЕЛІЧІТА , розташований міні готель ВГОРАХОТЕЛЬ - у центрі ГК БУКОВЕЛЬ за 200 м від підйому № 2
Готель Фієста Буковель. Котеджне комплекс " ФІЄСТА " розташований в мальовничому місці Українських Карпат в селі Поляниця (350 м від ТК " Буковель" ) . Готель складається з 3 -х двоповерхових дерев'яних котеджів , в кожному котеджі 4 однокімнатних номери.
Готель Royal Village Resort Буковель. Мережа готелів « ROYAL HOTELS & SPA RESORTS » представляє новий курортний гірськолижний комплекс « Royal Village Resort » , який відкритий в регіоні Буковель і розташований в 600 метрах від підйомників ТК « Буковель». Затишні дерев'яні котеджі , колоритна українська колиба , баня , а також найчистіший цілюще повітря і чарівна природа об'єдналися для незабутнього відпочинку наших Гостей.
Туристичний комплекс Теркон -тур Буковель. Останнім часом стало доброю традицією проводити свій відпочинок на гірських курортах. Свіже , як подих природи гірське повітря ; чиста , як сльоза і крижана , з самого серця землі , вода з гірських джерел ; яскраве сонечко , яке тут , на висоті здається ближче і більш теплим , - це те , заради чого туристи не одне десятиліття направляються у Карпати.
ГОТЕЛЬ КИЇВСЬКА РУСЬ БУКОВЕЛЬ . З усім гостинністю чотиризірковий готель «Київська Русь - Буковель» запрошує Вас в виняткове місце для відпочинку сміливців , мрійників і тих , хто шукає маленьке пригода , в мальовничий гірськолижний селище Буковель.
Вілла Белла Віста Буковель. Сучасна комфортабельна Вілла Bellavista розташована в самому "серці " незайманої природи Карпатських гір - в сел. Поляниця , в 2 -х кілометрах від гірськолижного курорту Буковель. Вілла включає в себе 28 комфортабельних однокімнатних і двокімнатних номерів. Ресторан і сауна . Ресторан розрахований на 70 місць де вас чекає українська та європейська кухня. У ресторані подається сніданок , який включений у вартість проживання.
Готель Карпатський Буковель. Готель « Карпатський » знаходиться на гірськолижному курорті Буковель , в 300 м від гірськолижного підйомника , на його території працює пункт прокату лижного спорядження. До послуг гостей сауна , ресторан і загальний лаундж . Надається безкоштовний Wi -Fi.
Вілла Влад ( Vlad ) Буковель. Вілла " Влад" знаходиться в селищі Поляниця , всього в 1,5 км від підйомника R1 гірськолижного курорту Буковель. Готель являє собою сучасний 5 -поверховий будинок , який готовий прийняти до 94 осіб одночасно.
Вілла Льоку Буковель. Вілла Leku - це нова комфортабельна готелю в центрі села Поляниця в Буковелі. Усього близько 1,5 км від центрального підйомника гірськолижного комплексу Буковель розташувалася новий готель Вілла Leku ( Льоку ) .

Популярное